Over mij

Ik zal me even voorstellen ik ben Björn Hoogeveen ik heb in 2014 Hoogeveen Montage & Onderhoud opgericht, ik ben begonnen vanuit een garagebox en een smart forfour, en ik moet zeggen het zag er grappig uit, maar handig was het niet. In 2018 heb ik besloten om de bedrijfsnaam te veranderen omdat mensen dachten dat ik een bouwbedrijf was en uit Hoogeveen kwam. En om die verwarring tegen te gaan heb ik besloten om In Stijl Zonwering te gaan heten. Als 1 pitter wil ik dat iedereen meer dan tevreden is met hun aangeschafte product(en). En bij mij staat service gerichtheid hoog in het vaandel. Ik zorg ervoor dat klanten van a tot z tevreden zijn. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als zonweringsspecialist en ook in het voorzien van raamfolies. En omdat ik niet alles alleen kan huur ik een vast team in die helpt bij het monteren van alle producten, en ze streven naar dezelfde kwaliteit als waar ik naar streef. Als bedrijf werken wij door heel Nederland.
In Stijl Zonwering is dé specialist waar je naar opzoek bent. Als bedrijf dat zonwering levert en monteert is de klantgerichtheid, meedenken en service die wij leveren één van de belangrijkste aspecten in het bedrijf.
Ik neem je graag mee in een wereld waar je vele keuzes kan maken op het gebied van zonwering. We begrijpen dat het soms lastig is welk type zonwering nou echt iets voor je is. Wil je een strakke, speelse of zelfs een klassieke zonwering, er is een ruime keus waar wij je graag bij adviseren.

Foto's uit de oude doos

De Bus waar ik nu in rij

Volg ons

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.