Windschermen

Met een windscherm, zit je lekker in de zon en uit de wind

Heerlijk in het zonnetje zitten en lekker genieten van je hapje en drankje of misschien wel met een boek, maar dan wel uit de wind... wie wil dat nou niet!  Met een windscherm zorg je voor een optimale terras of tuin beleving. En omdat je keuze uit verschillende soorten windschermen heb kan je voor de windscherm gaan die helemaal je wens te boven gaat. Denk maar eens aan een vaste windscherm die uit één deel bestaat of kies je liever één die uit meerdere delen bestaat, een windscherm die je ook nog eens elektrisch omhoog of omlaag kan bedienen, of ga je voor een vast model! Je hebt ook nog eens keuze uit verschillende omkasting kleuren. Voor meer informatie komen wij graag langs, neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Omkasting kleuren Lüderitz V745

Helder glas 6 mm gelaagd

Glas

Helder glas 5mm gehard boven en onder.

Glas

Gelaagd glas 44,2

Glas

Mat glas 5 mm

Glas

Extra opties waar je uit kan kiezen

Er zijn ook verschillende extra opties die je kan kiezen om de Lüderitz V745 windscherm helemaal naar jou wens in te richten. Denk eens bijvoorbeeld aan verschillende type glas waaruit je kan kiezen zoals mat of gefumeerd of ga je toch voor vast deel volkern platen. En wilt u de voeten toch in een andere ral kleur hebben dat is dan ook geen probleem. Voor vragen neem gerust contact met ons op.

Heeft u interesse een windscherm Lüderitz V745.

Neem dan contact met ons op.

Omkasting kleuren Biarritz V730

Helder glas 6 mm gelaagd

Glas

Extra opties waar je uit kan kiezen

Er zijn ook verschillende extra opties die je kan kiezen om de Biarritz V730 windscherm helemaal naar jou wens in te richten. Denk eens bijvoorbeeld aan verschillende type glas waaruit je kan kiezen zoals mat of gefumeerd of ga je toch voor vast deel volkern platen. En wilt u de voeten toch in een andere ral kleur hebben dat is dan ook geen probleem. Voor vragen neem gerust contact met ons op.

Heeft u interesse een windscherm Biarritz V730.

Neem dan contact met ons op.

Omkasting kleuren Tofino V744

Helder glas 6 mm gelaagd

Glas

Heeft u interesse een windscherm Tofino V744.

Neem dan contact met ons op.

Volg ons

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.